KOMERCIJALNA I TRGOVAČKA ŠKOLA BJELOVAR
Komercijalna i trgovačka škola Bjelovar › nastava › 12.-meuzhupanijski-sajam-vjezhbenichkih-tvrtki-i-1.-susret-uchenichkih-zadr

12. Međužupanijski sajam vježbeničkih tvrtki i 1. Susret učeničkih zadruga


Objavljeno 25.03.2019 |  20. ožujka 2019. godine u našoj školi održan je 12. Međužupanijski sajam vježbeničkih tvrtki i 1. Susret učeničkih zadruga.
Škole domaćini bile su Ekonomska i birotehnička škola Bjelovar (EBB) i Komercijalna i trgovačka škola (KTŠ) Bjelovar a sajam je ove godine organizirala KTŠ Bjelovar. Sudjelovalo je 40 vježbeničkih tvrtki iz 5 županija i Grada Zagreba odnosno 13 srednjih škola: Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski i Trgovačka škola iz Zagreba, Srednja škola Dugo Selo, Srednja škola Koprivnica, Srednja škola Vrbovec, Ekonomska i trgovačka škola Čakovec, Ekonomska i turistička škola Daruvar, Strukovna škola Virovitica, Gospodarska škola Varaždin, Ekonomska škola Požega, Elektrotehnička i ekonomska škola Nova Gradiška, Ekonomska i birotehnička škola Bjelovar i naša škola. Platni promet odvijao se preko Vježbeničke banka "Moneta" iz EBB škole Bjelovar.
Sajam je ugostio oko 150 učenika i 30 nastavnika pratitelja. Posebnost ovog sajma je što su prvi put na njemu učestvovale i 4 učeničke zadruge srednjih škola grada Bjelovara: UZ Lucrum iz EBB škole Bjelovar , UZ Mali obrtnici iz Obrtničke škole Bjelovar, UZ Melem iz Medicinske škole Bjelovar i UZ COOL– kolektiva iz naše škole.
Našu školu predstavljalo je 8 vježbeničkih tvrtki iz 3. i 4. razreda programa Komercijalisti. Četvero učenika iz četvrtih razreda bili su na usluzi svim učesnicima sajma kao domaćini.
Sajam je ove godine otvorio ravnatelj EBB Bjelovar gospodin Vojislav Kranželić a prigodnim riječima obratila nam se i ravnateljica naše škole gospođa Nataša Vibiral. Događanja na sajmu popratili su lokalni mediji te HRT. Ravnatelji škola domaćina su po završetku sajma školama učesnicama podijelili zahvalnice i prigodne poklone. Učesnici sajma izrazili su veliko zadovoljstvo organizacijom i odličnom atmosferom te željom da se okupimo i iduće godine na istom mjestu u isto vrijeme.
Članak je pogledan 443 puta. Javi prijateljima
Nastava
Sadržaj rubrike
Arhiva članaka
2018.
04. | 03. |
2017.
12. | 10. |

Jesenski upisni rok:
- 2 slobodna mjesta (zbog nedolaska na upis) - zanimanje komercijalist

Kolektivni godišnji odmor od 18.7. do 20.8.
U vrijeme g.o. tajništvo će raditi 8.,13. i 14.8. od 10 - 12 u uredu na 1. katu soba br. 64
19. - 6.9. potvrde se izdaju od 11 do 13 sati.

stručna praksa (komercijalisti) - potvrde donijeti najkasnije do 23. kolovoza