KOMERCIJALNA I TRGOVAČKA ŠKOLA BJELOVAR
Komercijalna i trgovačka škola Bjelovar › nastava › 12.-meuzhupanijski-sajam-vjezhbenichkih-tvrtki-i-1.-susret-uchenichkih-zadr

12. Međužupanijski sajam vježbeničkih tvrtki i 1. Susret učeničkih zadruga


Objavljeno 25.03.2019 |  20. ožujka 2019. godine u našoj školi održan je 12. Međužupanijski sajam vježbeničkih tvrtki i 1. Susret učeničkih zadruga.
Škole domaćini bile su Ekonomska i birotehnička škola Bjelovar (EBB) i Komercijalna i trgovačka škola (KTŠ) Bjelovar a sajam je ove godine organizirala KTŠ Bjelovar. Sudjelovalo je 40 vježbeničkih tvrtki iz 5 županija i Grada Zagreba odnosno 13 srednjih škola: Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski i Trgovačka škola iz Zagreba, Srednja škola Dugo Selo, Srednja škola Koprivnica, Srednja škola Vrbovec, Ekonomska i trgovačka škola Čakovec, Ekonomska i turistička škola Daruvar, Strukovna škola Virovitica, Gospodarska škola Varaždin, Ekonomska škola Požega, Elektrotehnička i ekonomska škola Nova Gradiška, Ekonomska i birotehnička škola Bjelovar i naša škola. Platni promet odvijao se preko Vježbeničke banka "Moneta" iz EBB škole Bjelovar.
Sajam je ugostio oko 150 učenika i 30 nastavnika pratitelja. Posebnost ovog sajma je što su prvi put na njemu učestvovale i 4 učeničke zadruge srednjih škola grada Bjelovara: UZ Lucrum iz EBB škole Bjelovar , UZ Mali obrtnici iz Obrtničke škole Bjelovar, UZ Melem iz Medicinske škole Bjelovar i UZ COOL– kolektiva iz naše škole.
Našu školu predstavljalo je 8 vježbeničkih tvrtki iz 3. i 4. razreda programa Komercijalisti. Četvero učenika iz četvrtih razreda bili su na usluzi svim učesnicima sajma kao domaćini.
Sajam je ove godine otvorio ravnatelj EBB Bjelovar gospodin Vojislav Kranželić a prigodnim riječima obratila nam se i ravnateljica naše škole gospođa Nataša Vibiral. Događanja na sajmu popratili su lokalni mediji te HRT. Ravnatelji škola domaćina su po završetku sajma školama učesnicama podijelili zahvalnice i prigodne poklone. Učesnici sajma izrazili su veliko zadovoljstvo organizacijom i odličnom atmosferom te željom da se okupimo i iduće godine na istom mjestu u isto vrijeme.
Članak je pogledan 508 puta. Javi prijateljima
Nastava
Sadržaj rubrike
Arhiva članaka
2018.
04. | 03. |
2017.
12. | 10. |

15. listopada - nastava se odvija prema redovnom rasporedu
16. listopada - Sjednica Nastavničkog vijeća i Prosudbenog odbora
29. listopada - Rok za izbor tema za Završni rad
30. i 31. listopada - Jesenski odmor za učenike
5. studenog - stručni izlet u Zagreb
plan_puta_u_zg_5_11_2019.pdf
Izlet_Zg_mjesto_ulaska_u_autobuse.pdf
Suglasnost_Zagreb_11_2019.pdf
do 11. studenog
Javni poziv polaznicima prvih razreda srednjih škola pripadnicima romske nacionalne manjine za školsku godinu 2019./2020.nalazi se na poveznici:
https://mzo.gov.hr/istaknute-teme/natjecaji-196/javni-poziv-polaznicima-prvih-razreda-srednjih-skola-pripadnicima-romske-nacionalne-manjine-za-stipendiju-ministarstva-znanosti-i-obrazovanja-za-skolsku-godinu-2019-2020/3142