KOMERCIJALNA I TRGOVAČKA ŠKOLA BJELOVAR
Komercijalna i trgovačka škola Bjelovar › nastava › posjetili-smo-sajam-vjezhbenichkih-tvrtki-u-zagrebu

Posjetili smo Sajam vježbeničkih tvrtki u Zagrebu


Objavljeno 13.03.2019 |  13. ožujka u Privatnoj gimnaziji i ekonomskoj školi "Katarina Zrinski" u Zagrebu je održan 17. sajam vježbeničkih tvrtki.
Na sajmu su sudjelovale vježbeničke tvrtke 3.a i 3.b razreda naše škole zanimanje komercijalist. Sajam je bio prilika da se učenici po prvi puta predstave svoje vježbeničke tvrtke u kojima rade od početka školske godine.
Na takvim je sajmovima uvijek prilika da se upoznaju sa tvrtkama sa kojima će kasnije postati poslovni partneri i upoznati svoje kolege – učenike iz drugih gradova koje poznaju samo preko poslovnih dopisa. Ponekad se i iznenade jer ih dočekaju i učenici iz drugih država, kao što je to bilo ove godine kada su im u obilazak došli učenici iz Madžarske. Tada se pokazuje i znanje iz stranih jezika i snalažljivost u poslovanju.

U Zagreb su putovali predstavnici vježbeničkih tvrtki: VT Slatko-dar d.o.o.Trgovina na veliko šećerom, čokoladama i bombonima, VT Lignum d.o.o., Prodaja namještaja i uredske opreme, VT Cukoni d.o.o. ,Trgovina na veliko šećerom, čokoladom i bombonima i VT Magnetić , Prodaja suvenira. U pratnji učenika putovali su nastavnici Ivana Orešković, Zoran Atlija, Etelka Testijan Nemet i ravnateljica Nataša Vibiral.

Etelka Testijan Nemet, mag.oec.

Članak je pogledan 457 puta. Javi prijateljima
Nastava
Sadržaj rubrike
Arhiva članaka
2018.
04. | 03. |
2017.
12. | 10. |

1. do 10. lipnja - obrane završnih radova
Raspored ispita državne mature:
8. lipnja -  Hrvatski A test
9. lipnja -  Hrvatski B test
10. lipnja - Hrvatski A esej
12. lipnja - Hrvatski B esej
18. lipnja - Engleski A
19. lipnja - Engleski B
24. lipnja - Matematika B