KOMERCIJALNA I TRGOVAČKA ŠKOLA BJELOVAR
Komercijalna i trgovačka škola Bjelovar › nastava › prodajna-komunikacija

11. Sajam vježbeničkih tvrtki


Objavljeno 24.04.2018 |  Na 11. Sajmu vježbeničkih tvrtki sudjelovalo je 34 vježbeničkih tvrtki iz 9 gradova.
Našu Školu predstavljalo je osam vježbeničkih tvrtki koje su poslovale s tvrtkama iz Zagreba, Daruvara, Kutine, Nove gradiške, Vrbovca, Virovitice, Požege, Čakovca i Bjelovara. Na početku sajma, uspjeh u poslovanju učenicima je poželjela ravnateljica naše Škole Nataša Vibiral te ravnatelj Ekonomske i birotehničke škole Vojislav Kranželić, a sajma je otvorila direktorica Županijske gospodarske komore Martina Posavac Ćurić. Svoje dojmove iznijeli su predstavnici vježbeničkih tvrtki naše škole:
Ovogodišnji sajam VT u Bjelovaru posljednji je sajam vježbeničkih tvrtki na kojem ćemo mi sudjelovati. Ovaj sajam će nam svakako ostati u sjećanju. Sklopili smo poslove sa puno novih vježbeničkih tvrtki i upoznali nove ljude. Zadovoljni smo poslovanjem naše tvrtke „Klik-link“ jer smo ostvarili veliki profit. Dokaz dobrog poslovanja su brojni kupci i njihove povratne informacije. Ovim sajmom završili smo poslovanje naše vježbeničke tvrtke. Bilo je to jedno predivno iskustvo koje smo imali prilike podijeliti sa svima.
Tea Petrinac VT „Klik-link“
Mi predstavljamo vježbeničku tvrtku Eko Slatkiš. Za ovaj sajam smo pažljivo pripremili svu dokumentaciju da nam ne bi nešto promaklo. Uz dokumentaciju smo spremili i proizvode koje naši kupci mogu degustirati. To su energetske pločice i čarobni kolačić. Pripremili smo i nagradnu igru „stisni selfi“. Potrebno je slikati selfi s našim logom i objaviti fotku na našoj facebook stranici. Fotke s najviše lajkova osvajaju razne nagrade. Nadamo se da smo uspješno odradili naš posao.
Lejla Bafćari VT „Eko slatkiš“

Sajam je prošao vrlo dobro. Vrlo dobro smo se pripremili. Vježbali smo na satu i očekivanja su nam se ispunila.
Ivana Lončar VT „Bella“

Za sajam smo se pripremali mjesec dana. Pripremali smo cjenike, brošure, posjetnice i bilo je puno strke i muke. Na sajmu smo stekli dobro iskustvo, bilo je zanimljivo i jako poučno.
Marta Šemovčan i Mirela Marinović VT „Carros Zadro“

Za sajam u Bjelovaru smo se pripremali tijekom cijele školske godine. Imali smo velika očekivanja koja su se i ostvarila. Vidjeli smo i upoznali razne drugačije teme i ideje koje su nam se svidjele. Drago nam je što smo sudjelovale, bilo je to lijepo iskustvo.
Maja Rudić-Forijan i Nina Porobić VT „Zootopija“

Vježbenička tvrtka Vjeverica bavi se prodajom proizvoda od drveta, poklona i suvenira. Poslujemo već dvije godine i drugi put sudjelujemo na sajmu u Bjelovaru. Za ovaj sajam nismo se trebali puno pripremati jer smo prije sudjelovali i u drugim gradovima pa smo imali sve spremno. Ovo je naš posljednji sajam jer smo učenici četvrtog razreda. Bilo je to za nas jedno veliko i poučno iskustvo za koje se nadamo da će nam koristiti u budućnosti. Nadamo se da će naša tvrtka i nakon nas nastaviti poslovati.
Ozana Ivančan i Renata Kolarić VT „Vjeverica“

Ove godine smo prvi put sudjelovali na sajmu. Sajam nam se svidio iako je na početku bilo gužve i puno posla, ali sve se to smirilo nakon nekog vremena. Nadamo se da ćemo još puno puta sudjelovati na raznim sajmovima.
Danijela Dragašević VT „Vinsoraj“

Vježbenička tvrtka Cukoni posluje dvije godine. Bavimo se trgovinom na veliko šećerom, čokoladom i bombonima. Glavi proizvod naše tvrtke je kolač Makaron. Do imena tvrtke došli smo tako što smo uzimali slova iz naziva djelatnosti. Za ovaj sajam pripremili smo promidžbene materijale i poslovnu dokumentaciju. sve je bilo spremno i uspješno samo sve odradili.
Eva Slivar VT „Cukoni“

Članak je pogledan 384 puta. Javi prijateljima
Nastava
Sadržaj rubrike
Arhiva članaka
2017.
10. |

Prosinac
21. prosinca - kraj 1. polugodišta
27. prosinca - sjednica Školskog odbora
28. prosinca - sjednica Nastavničkog vijeća
do 22. siječnja - predaja završnog rada u urudžbeni zapisnik (tajništvo Škole)
5. veljače - obrana završnih radova - (zimski rok)