KOMERCIJALNA I TRGOVAČKA ŠKOLA BJELOVAR
Komercijalna i trgovačka škola Bjelovar › nastava › success

DRŽAVNI SAJAM VJEŽBENIČKIH TVRTKI

Objavljeno 30.10.2017 |  U petak, 18. travnja 2008. godine u osnovnoj školi "Ljubo Babić" u Jastrebarskom, održan je treći državni sajam vježbeničkih tvrtki u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje.
U pozdravnom govoru ispred Agencije za strukovno obrazovanje Ana Buljan, zamjenica ravnatelja Agencije, pozdravila je 34 vježbeničke tvrtke iz hrvatskih srednjih škola te jednu gostujuću iz Republike Mađarske. Tijekom sajma učenici su iako bez sudjelovanja banke, poslovali te međusobno trgovali i tako još jednom praktično prošli postupak selekcije dobavljača i naručivanja robe i usluga. Paralelno sa poslovanjem, u prostorijama škole domaćina održani su prezentacija vježbovnih tvrtki i okrugli stol za nastavnike mentore i goste na temu "Poduzetnički projekti razvoja maloga poduzetništva Zagrebačke županije".

Djelatnici vježbeničkih tvrtki iz naše škole (3. a razred) i profesori Etelka Testijan-Nemet, Zoran Atlija i Tomislav Cug posjetili su sajam, te su na licu mjesta mogli vidjeti kako teče poslovanje između tridesetak vježbeničkih tvrtki. Usput su se uvjerili da su izgled i profesionalnost nastupa na prvom međužupanijskom sajmu koji je nedavno održan u našoj školi u organizaciji Trgovačke i Ekonomske škole Bjelovar u rangu, a prema izgledu nekih štandova i informiranosti učenika o poslovanju njihovih vježbovnih tvrtaka iz gostujućih VT čak i iznad prosjeka.

imagejedan od ljepših štandovaimageimage

Članak je pogledan 333 puta. Javi prijateljima

Nastava
Sadržaj rubrike
Arhiva članaka
2018.
04. | 03. |
2017.
12. | 10. |

19. studenog - Najavljen je opći štrajk
26. studenog - sjednica Nastavničkog vijeća
Čazmatrans, Dodatna ponuda za učenike
Dodatna_ponuda_za_učenike_srednjih_škola.pdf